Vil du bli med på helse & opplevelses reiser til Kreta?

Jeg har i flere år tatt meg et par turer i varmen et par ganger i året, å kjenner at dette er balsam for kropp og sjel, særlig siden jeg har fibromyalgi, kronisk migrene og store ryggproblemer og lever med smerter 24/7, å det ikke er felles reiser som blir dekket av staten, så ønsker jeg å samle noen som vil dra sammen med andre i lignende situasjon.

Slik startet denne herlige historien. Det er nå tilbakevendende fornøyde reisende med på turene å vi har i år også hatt en vårtur å skal ha en høst tur. det er foreløpig 2 ledige leiligheter igjen!

OBS!

Vi har nå utvidet turene til å være åpne for ALLE uavhengig av om en har kronisk sykdom eller ikke!!

 

Vi bor på et hyggelig leilighetshotellhotell som heter Evangelos Apartments i Platanias, med verdens skjønneste vertinne; Maria! Som får oss til å føle som å "komme hjem". Hun er også behjelpelig med å ordne transport til flyplassen når vi skal hjem+ booke tid på SPA for behandlinger m.m.

Turene passer for deg som vil reise alene og bli kjent med nye kjekke mennesker, vil reise med venninnegjengen, familie eller kolleger m.m. Rett og slett for alle som vil lade batteriene og er intr. i nye kulturer, helse, avslapping og god mat!

Slik virker det!

  • Jeg ordner hotell +
  • Utfluktsmuligheter
  • Felles lunch/middag et x ant. pr.uke.
  • Mulighet for coaching,
  • Helse og matkurs.
  • Tur til spa m.m.
  • Du booker selv fly.

 

Pris: leilighet for bruk alene pr.uke: 3800,-  (leilighet pr.uke delt med annen reisende evt. reisefølge: 2700,- 

  

  • Høsttur:    1 uke/ 2 uker 23/9 (Kun 2 leiligheter ledig!!)

Litt om hotellet og området:

Evangelos Apartments ligger sentralt til i Platanias, rett v/stranden og offentlig herlig basseng med bassengbar og solsenger både v/bassenget og på stranden.

Det tar kun et par minutter å gå til hovedgaten i Platanias, hvor du kan shoppe, spise en god middag, eller ta en buss/taxi inn til Chania.

Her bor du midt imellom alt!  

Kjekt å vite

Innsjekking: 14.00 - 18.00 (andre tider etter avtale)

 Utsjekking: 09.00 - 11.00
 
 
 
 
For påmelding/spørsmål: naturalhealthdiv@gmail.com
 

Meld deg gjerne også inn i Facebook Gruppen vår: https://www.facebook.com/groups/854999824570895/