Blogg

25. okt, 2016

Til varmen i juleferien?

Flere og flere familier reiser stadig bort i julen å da er Gran Canaria og Thailand en av de som står øverst på listen.

Hva mener du om å feire julen et annet sted en hjemme å hvor er ditt favorittsted?Selv har jeg feiret julen både hjemme og i utlandet, første gang var i USA å det var både en fin og anderledes jul.

Jeg har sjekket litt priser på ferier til Gran Canaria i juleferien å fant priser helt net til kun 2.698,- inkl. fly og hotell for 1 uke pr. pers. (trykker du på all inclusive, får du både fly og hotell på samme søk, men søk gjerne også på dette hver for seg å sammenlign prisene)

Er du også lei av "regn" i julen å heller vil feire julen og kanskje også nyttårsaften på Gran Canaria så vil jeg anbefale dere å gå inn på denne linken å bestille: http://travelbugg.biz/vipreiser

Det er flere grunner til at jeg anbefaler denne siden, først å fremst samarbeider de med de største søkesidene for reiser+ for hver tur som blir booket på siden deres så gir de deler av sin egen provisjon til et veldedig formål, jeg liker firmaer som gir tilbake!

Samme som mitt eget motto som er PAY IT FORWARD!25. okt, 2016

MÅTTE BARE DELE DETTE MED DERE!!

Jeg elsker Amazon sin side, der er det alt fra reiseartikler til spennende bøker til ferien m.m.

En av de tingene jeg har lett og lett etter, etter at jeg så en dame på en eller annen flyplass hadde dette, er et slik fancy etui til å ha både pass, billetter m.m. oppi, å i dag fant jeg det YEY!!

Inne på travelbugg sin side så har de en "STORE" som kobler oss til Amazon sin side full med ting til turene inkl. disse kule etuiene i skinn å prisen er fra KUN 60,- pr. stk.

Så her skal det handles til neste tur  

Hvilken av farvene/mønstrene syntes du var kulest?

(trykk på linken å gå inn på store 

 http://travelbugg.biz/vipreiser

 

17. okt, 2016

I løpet av høsten vil Natural Health Diva & Husmorferie for Divaer, bli omgjort til "VIP REISER"!

Jeg har i en del år nå arrangert turer til herlige Kreta hvor vi også har hatt både matlagingskurs, flotte turer og har fått blitt kjent med masse flokke folk fra denne herlige øya.

Da turene får enda mer etterspørsel, så vil vi også utvide konseptet, med å kunne tilby både gruppereiser, turer på egenhånd, matkurs m.m.

Samt at vi vil også kunne tilby greske spesialiteter på vår nettside, samt på messer og markeder rundt i Norge.

Vårt fokus er å samarbeide med små familiebedrifter på Kreta, for å få gi tilbake til de flotte menneskene som har gitt oss så mye glede og flotte ferieminner i løpet av årenes løp.

Nedenfor kan du se presentasjonsvideo over noe av det vi har kunnet tilby våre reisende på tidligere reiser til Kreta.

Så dette er min måte å "Pay it forward"

Så følg med på siden vår fremover for spennende nyheter og flere flotte familiehoteller m.m. som vil bli presentert fremover.

Ønsker du å tyvtitte litt, så gå gjerne innom en av våre samarbeidspartnere Travelbugg, for å finne rimelige flypriser for din tur med oss:

http://travelbugg.biz/vipreiser

 

Vår presentasjonsvideo!

https://www.youtube.com/watch?v=Gmk6-DHWz54 

13. okt, 2016

WOW Nå fikk jeg lyst til å dra til London!

Så utrolig mange spennende steder, som jeg enda ikke har oppdaget i denne fantastiske byen som vises i denne videoen :D 

http://travelbugg.biz/videos/video.php?ID=40

Selv synes jeg at bussene hvor en kan gå av og på når/hvor en vil, er helt geniale, ikke bare får vi se mye av denne flotte byen, men en får også øreklokker av sjåføren+ kart slik at en kan få med seg masse spennende informasjon om stedene en kjører forbi.

Det er også utrolig enkelt å finne frem i London, å så er det jo alltid en musical eller 10 som en har lyst å få med seg når en er i byen.

En av tingene jeg ønsker å gjøre på neste tur er å gå på et av de tradisjonelle TE husene som er, å nyte atmosfæren og ikke minst mat og te.

Jeg har også alltid hatt lyst til å gå på et av byens store markeder å sjekke om jeg får gjort noen shoppingkupp.

HVA ER DITT BESTE LONDON TIPS?? :D 

SPARETIPS!

Når du skal sjekke priser til London eller andre steder så anbefaler jeg å gå på denne siden, som samarbeider med noen av de største leverandørene på markedet. Du kan søke på fly og hotell for seg selv, eller du kan trykke på All Inclusive, hvor en da kan velge både fly og hotell samtidig.

http://travelbugg.biz/vipreiser

 

Hva syntes du om den reisesiden? 

11. okt, 2016

HVA??? Tjene penger på å reise?? Går det??

 

Ja det gjør det!

Ikke bare det, men du får også provisjon for å fortelle andre om det også+ deler av hver tur blir også gitt til veldedige formål + mye andre fordeler får vi Smiler stort

Slik fungerer det:

Du får din egen reiseside, hvor alle de store som f.ek.s Expedia, Hotels.com etc. er registrerte + alle de store flyselskapene og cruise selskapene m.m.

Så nå slipper du også å gå på flere sider for å lete etter de rimeligste prisene, når du skal på ferie!

Kan det bli bedre??

Ønsker du å høre mer om dette?

Så skal det være et webinar om dette i kveld kl.21.00 

Send meg en melding i innboksen på Facebook her, så sender jeg deg webinarlinken: https://www.facebook.com/reiserogkurs/